| ΑΓΓΛΙΚΑ Ι (Θ) - ΕΞΑΜ. 2025Β' (PASTRY_BAKERY_C110) | ΘΕΜΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ |
| ΑΡΤΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΤΕΧΝΗ (Ε) - ΕΞΑΜ. 2025Β' (PASTRY_BAKERY_C112) | |
| ΑΡΤΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΤΕΧΝΗ (Ε) - ΕΞΑΜ. 2025Β' (PASTRY_BAKERY_C118) | ΜΑΧΑΙΡΑΣ ΑΛΕΞΙΟΣ |
| ΑΡΤΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΤΕΧΝΗ (Θ) - ΕΞΑΜ. 2025Β' (PASTRY_BAKERY_C111) | ΚΑΨΑΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ |
| ΔΙΑΧΕΊΡΙΣΗ ΠΡΩΤΩΝ ΥΛΩΝ ΙΙ (F&B MANAGEMENT ΙΙ) - ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΩΝ (Θ) - ΕΞΑΜ. 2025Β' (PASTRY_BAKERY_C113) | ΠΟΛΥΚΑΝΔΡΙΩΤΗΣ ΜΙΧΑΗΛ |
| ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΤΕΧΝΗ (Ε) - ΕΞΑΜ. 2025Β' (PASTRY_BAKERY_C115) | ΛΑΣΚΑΡΙΔΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ |
| ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΤΕΧΝΗ (Θ) - ΕΞΑΜ. 2025Β' (PASTRY_BAKERY_C114) | ΚΑΨΑΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ |
| ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΡΤΟΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟΥ (Θ) - ΕΞΑΜ. 2025Β' (PASTRY_BAKERY_C116) | ΤΖΙΒΕΛΕΚΗ ΛΟΥΚΙΑ |
| ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ (Ε) - ΕΞΑΜ. 2025Β' (PASTRY_BAKERY_C117) | ΛΑΣΚΑΡΙΔΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ |
|